Mooie eenjarige terrasplanten beschikbaar Mooie eenjarige terrasplanten beschikbaar

Mijn winkelwagen (0)

Winkelinformatie

Routebeschrijving

Betalen

Betaalmethodes
Bij De Serre kan u een bestelling op verschillende manieren betalen. Betalingen bij De Serre verlopen steeds veilig. Wij garanderen deze veiligheid door te werken met een SSL-beveiligde server. Tijdens het afrekenen kiest u zelf welke betaalmethode u het best past. Na controle van de betaling en uw gegevens starten wij met de productie van uw bestelling. Hieronder een overzicht van onze betaalmethodes.

Bancontact / Mister Cash
De Serre aanvaardt betaling met Bancontact/Mister Cash. Wanneer u kiest voor een betaling met Bancontact/Mister Cash dient u eerst uw kaartnummer in te voeren. Vervolgens wordt u omgeleid naar de vertrouwde site van uw bank om de betaling en het bedrag te controleren. Tenslotte bevestigd u uw betaling met het authentificatiemiddel. Afhankelijk van uw bank is dit een kaartlezer of een wachtwoord. Nadat de betaling afgerond is kom je automatisch op een overzichtspagina van uw bestelling.

Creditcard
Bij De Serre kan u een bestelling ook betaling met creditcard. Zo aanvaarden wij o.a. MasterCard en VISA. Wanneer u kiest voor betaling met creditcard dient u eerst een aantal gegevens in te voeren zoals kaarthouder, vervaldatum en uw kaartnummer. Vervolgens wordt u omgeleid naar een beveiligde pagina waar u de betaling kan bevestigen met het authentificatiemiddel. Nadat de betaling afgerond is kom je automatisch op een overzichtspagina van uw bestelling.

Mollie, onze payment provider
Alle betalingen bij De Serre verlopen via Mollie, onze payment provider. Mollie is veilig, betrouwbaar, integer en transparant.